Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Donderdag 31 oktober 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het donderdag 31 oktober 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Santa Clara en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door O. Rashid, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Vitória FC kwam na 12 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Pires, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 87e minuut kreeg J. Semedo van Vitória FC voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitória FC de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Santa Clara - Vitória Setúbal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Santa Clara Doelpunt O. Rashid Santa Clara 1-0
12' Doelpunt Vitória FC Doelpunt B. Pires met assist van N. Valente Vitória FC 1-1
28' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Jorge Vitória FC
38' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor J. Lucas Santa Clara
52' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. Ramos Santa Clara
64' Wissel Santa Clara Wissel B. Lamas voor Lincoln Santa Clara
67' Wissel Vitória FC Wissel E. Bessa voor Carlinhos Vitória FC
74' Wissel Santa Clara Wissel J. Afonso voor R. Ramos Santa Clara
75' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
76' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor H. Pereira Vitória FC
82' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor O. Rashid Santa Clara
83' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor E. Bessa Vitória FC
85' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Ramos Santa Clara
87' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
88' Wissel Vitória FC Wissel Leandrinho voor N. Ghilas Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Vitória Setúbal
Opstellingen Santa Clara - Vitória Setúbal
De opstellingen van Santa Clara en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal

Santa Clara en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 27 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Vitória Setúbal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 13e plaats.