Nabeschouwing Sporting Braga - Sporting CP (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 24 september 2018 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting Braga het maandag 24 september 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Sporting CP (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Dyego Sousa, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Sporting CP
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
109
112
Gevaarlijke aanvallen
39
54
Passes
354
395
Overtredingen
10
11
Buitenspel
0
1
Corners
5
4
Wissels
3
2
LIVE Sporting Braga - Sporting CP 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Sporting Braga Wissel Eduardo voor Wilson Eduardo Sporting Braga
66' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pablo Sporting Braga
67' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Eduardo Sporting Braga 1-0
72' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor Nani Sporting CP
72' Wissel Sporting CP Wissel L. Castaignos voor F. Montero Sporting CP
74' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Battaglia Sporting CP
80' Wissel Sporting Braga Wissel Fábio Martins voor Ricardo Horta Sporting Braga
83' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Gudelj Sporting CP
85' Wissel Sporting Braga Wissel Fransérgio voor Dyego Sousa Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Sporting CP
Opstellingen Sporting Braga - Sporting CP
De opstellingen van Sporting Braga en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Sporting CP

Sporting Braga en Sporting CP treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sporting Braga te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sporting Braga. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 7
Winst Sporting CP 16
Gelijkspel 1
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting Braga - Sporting CP Opstelling Sporting Braga Opstelling Sporting CP Live Sporting Braga - Sporting CP Live Sporting Braga - Sporting CP kijken Sporting Braga - Sporting CP kijken Live Sporting Braga - Sporting CP stream Sporting Braga - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Sporting CP Uitslag Sporting Braga - Sporting CP Statistieken Sporting Braga - Sporting CP Primeira Liga 2018/2019 Sporting Braga - Sporting CP wedden Sporting Braga - Sporting CP gokken Sporting Braga - Sporting CP Unibet