Nabeschouwing Sporting CP - Vitória Guimarães (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting CP het zaterdag 27 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Vitória Guimarães (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Raphinha, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Phellype op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Vitória Guimarães 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Raphinha met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 1-0
42' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Wakaso Vitória SC
49' Wissel Vitória SC Wissel F. Hanin voor Rafa Vitória SC
51' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Luiz Phellype met assist van Raphinha Sporting CP 2-0
53' Wissel Vitória SC Wissel Alexandre Guedes voor O. John Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel Pêpê Rodrigues voor J. Amoah Vitória SC
67' Wissel Sporting CP Wissel C. Borja voor Abdoulay Diaby Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel Miguel Luís voor Wendel Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor Luiz Phellype Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Vitória Guimarães
Opstellingen Sporting CP - Vitória Guimarães
De opstellingen van Sporting CP en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Vitória Guimarães

Sporting CP en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 23 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting CP 12
Winst Vitória Guimarães 4
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 3e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 6e plaats.