Nabeschouwing Tondela - Gil Vicente (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Tondela het zondag 5 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Gil Vicente (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Tondela en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tondela kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Alves. Gil Vicente kwam na 15 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Baraye, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 56e minuut was de ideale kans voor Tondela om te scoren. Pepelu was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Tondela - Gil Vicente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Tondela Doelpunt R. Alves met assist van J. Rubio Tondela 1-0
15' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Y. Baraye met assist van F. Fonseca Gil Vicente 1-1
56' Penalty gemist Tondela Penalty gemist Pepelu Tondela
64' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
66' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor H. Gomes Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor R. Ribeiro Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel R. Balde voor Y. Baraye Gil Vicente
70' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Rubio Tondela
73' Wissel Tondela Wissel R. Fonseca voor Denilson Tondela
73' Wissel Tondela Wissel J. Pedro voor J. Jaquite Tondela
84' Wissel Tondela Wissel Richard voor J. Rubio Tondela
86' Wissel Gil Vicente Wissel A. Isaiah voor Lourency Gil Vicente
89' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Y. Tavares Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Gil Vicente
Opstellingen Tondela - Gil Vicente
De opstellingen van Tondela en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Gil Vicente

Tondela en Gil Vicente treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Gil Vicente elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Tondela 0
Winst Gil Vicente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 10e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 11e plaats.