Nabeschouwing Tondela - Moreirense (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Tondela het zaterdag 18 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Moreirense (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Tondela en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Pite van Tondela via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het B. Wilson die Tondela op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Nene namens Moreirense in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Tondela - Moreirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty gemist Tondela Penalty gemist Pite Tondela
46' Gele kaart Tondela Gele kaart voor F. Moufi Tondela
47' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Soares Moreirense
55' Doelpunt Tondela Doelpunt B. Wilson met assist van Pepelu Tondela 1-0
62' Wissel Moreirense Wissel P. Rodriguez voor L. Machado Moreirense
64' Wissel Tondela Wissel J. Rubio voor A. Xavier Tondela
69' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Pacheco Moreirense
69' Wissel Moreirense Wissel Nene voor F. Abreu Moreirense
79' Doelpunt Moreirense Doelpunt Nene met assist van N. Pedro Moreirense 1-1
80' Wissel Tondela Wissel Richard voor F. Moufi Tondela
85' Wissel Moreirense Wissel S. Mane voor A. Soares Moreirense
87' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Nene Moreirense
90' Wissel Tondela Wissel J. Pedro voor Pite Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Moreirense
Opstellingen Tondela - Moreirense
De opstellingen van Tondela en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Moreirense

Tondela en Moreirense treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Tondela als Moreirense wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Tondela 3
Winst Moreirense 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 12e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 14e plaats.