Nabeschouwing Tondela - Vitória Guimarães (1-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Tondela het zondag 22 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Vitória Guimarães (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 1-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door L. Evangelista, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Duarte op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Tondela de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Y. Tavares.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Vitória SC vergroot nadat Davidson de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Vitória Guimarães.

LIVE Tondela - Vitória Guimarães 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Vitória SC Doelpunt L. Evangelista met assist van B. Duarte Vitória SC 0-1
25' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Duarte Vitória SC 0-2
29' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Sacko Vitória SC
41' Doelpunt Tondela Doelpunt Y. Tavares met assist van A. Xavier Tondela 1-2
47' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson met assist van L. Evangelista Vitória SC 1-3
46' Wissel Tondela Wissel J. Rubio voor Pite Tondela
60' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor E. Tapsoba Vitória SC
64' Wissel Tondela Wissel P. A. Borges da Costa voor J. Jaquite Tondela
66' Wissel Vitória SC Wissel M. Agu voor D. Poha Vitória SC
68' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor Davidson Vitória SC
73' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Agu Vitória SC
75' Wissel Tondela Wissel T. Strkalj voor J. Murillo Tondela
77' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Denilson Tondela
83' Wissel Vitória SC Wissel F. Hanin voor Rafa Vitória SC
88' Gele kaart Tondela Gele kaart voor A. Xavier Tondela
92' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andre Pereira Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Vitória Guimarães
Opstellingen Tondela - Vitória Guimarães
De opstellingen van Tondela en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Vitória Guimarães

Tondela en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Tondela. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 3
Winst Vitória Guimarães 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 7e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 10e plaats.