Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (3-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 16 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Boavista is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Mattheus, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Boavista kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Falcone, die daarmee de stand op 1-1 zette. Fábio Espinho dacht na 58 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 3-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Guimarães - Boavista 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Mattheus met assist van O. John Vitória SC 1-0
43' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alexandre Guedes Vitória SC
51' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Jubal Boavista
53' Doelpunt Boavista Doelpunt F. Falcone Boavista 1-1
57' Wissel Boavista Wissel Davidson voor Boavista 2-1
58' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Fábio Espinho met assist van Bueno Vitória SC
60' Wissel Boavista Wissel Carraça voor I. Mandiang Boavista
66' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Davidson Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor O. John Vitória SC
70' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Pedrão met assist van Mattheus Vitória SC 3-1
78' Wissel Boavista Wissel Rafael Lopes voor N. Obiora Boavista
78' Wissel Vitória SC Wissel João Carlos voor Tozé Vitória SC
87' Wissel Vitória SC Wissel Welthon voor Alexandre Guedes Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Boavista
Opstellingen Vitória Guimarães - Boavista
De opstellingen van Vitória Guimarães en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Boavista

Vitória Guimarães en Boavista treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 6
Winst Boavista 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 12e plaats.