Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (5-1) || Primeira Liga

Zaterdag 14 september 2019 - 22:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zaterdag 14 september 2019 om 22:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (5-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 5-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Andre Pereira, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Desportivo Aves kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Enzo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette E. Tapsoba zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitória SC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Vitória SC vergroot nadat Rochinha de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 77e minuut nadat Rodrigues Pepe namens Vitória SC de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Vitória SC speler A. Guedes, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Desportivo Aves
Goals
5
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
20
13
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
125
95
Gevaarlijke aanvallen
70
36
Passes
473
346
Overtredingen
12
15
Corners
9
6
Wissels
4
4
LIVE Vitória Guimarães - Desportivo Aves 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Enzo Desportivo Aves
11' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Andre Pereira met assist van M. Agu Vitória SC 1-0
18' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Enzo met assist van M. Mohammadi Desportivo Aves 1-1
26' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
40' Doelpunt Vitória SC Doelpunt E. Tapsoba met assist van L. Evangelista Vitória SC 2-1
54' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andre Pereira Vitória SC
57' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Tavares voor Bruninho Desportivo Aves
62' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor L. Fernando Desportivo Aves
66' Wissel Vitória SC Wissel A. Guedes voor L. Bonatini Vitória SC
69' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Rochinha met assist van F. Hanin Vitória SC 3-1
75' Wissel Desportivo Aves Wissel Kahraba voor W. Junior Desportivo Aves
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Guedes Vitória SC
76' Wissel Vitória SC Wissel Rodrigues Pepe voor D. Poha Vitória SC
76' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor D. Poha Vitória SC
77' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Rodrigues Pepe met assist van F. Sacko Vitória SC 4-1
81' Wissel Vitória SC Wissel Rafa voor Andre Pereira Vitória SC
94' Doelpunt Vitória SC Doelpunt A. Guedes met assist van Rafa Vitória SC 5-1
Opstellingen Vitória Guimarães - Desportivo Aves
De opstellingen van Vitória Guimarães en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves

Vitória Guimarães en Desportivo Aves treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 15e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Desportivo Aves Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Desportivo Aves Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves kijken Vitória Guimarães - Desportivo Aves kijken Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves stream Vitória Guimarães - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves Uitslag Vitória Guimarães - Desportivo Aves Statistieken Vitória Guimarães - Desportivo Aves Primeira Liga 2019/2020 Vitória Guimarães - Desportivo Aves wedden Vitória Guimarães - Desportivo Aves gokken Vitória Guimarães - Desportivo Aves Unibet