Nabeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves (1-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 14 december 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Desportivo Aves kreeg in de 52e minuut een strafschop toegekend, die door M. Mohammadi werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 59 minuten was het H. Pereira die Vitória FC op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vitória Setúbal uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Vitória Setúbal - Desportivo Aves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor B. Morais Desportivo Aves
50' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
52' Penalty gemist Desportivo Aves Penalty gemist M. Mohammadi Desportivo Aves
59' Doelpunt Vitória FC Doelpunt H. Pereira Vitória FC 1-0
64' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor W. Junior Desportivo Aves
67' Wissel Vitória FC Wissel E. Bessa voor Zequinha Vitória FC
69' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor N. Pinto Vitória FC
77' Wissel Vitória FC Wissel N. Valente voor H. Pereira Vitória FC
81' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Jorge Vitória FC
81' Wissel Desportivo Aves Wissel Reko Silva voor B. Morais Desportivo Aves
83' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor R. Mangas Desportivo Aves
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Jubal Vitória FC
87' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor W. Junior Desportivo Aves
91' Wissel Vitória FC Wissel H. Guedes voor N. Ghilas Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Desportivo Aves
Opstellingen Vitória Setúbal - Desportivo Aves

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves

Vitória Setúbal en Desportivo Aves treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 3
Winst Desportivo Aves 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 11e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.