Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 12 augustus 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het maandag 12 augustus 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Semedo van Vitória FC. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Tondela, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Vitória Setúbal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Vitória Setúbal - Tondela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
24' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Carlinhos Vitória FC
27' Gele kaart Tondela Gele kaart voor B. Wilson Tondela
35' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zequinha Vitória FC
49' Gele kaart Tondela Gele kaart voor F. Moufi Tondela
58' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor V. Fernandes Vitória FC
63' Wissel Vitória FC Wissel H. Pereira voor Zequinha Vitória FC
63' Wissel Tondela Wissel J. Jaquite voor P. A. Borges da Costa Tondela
70' Wissel Vitória FC Wissel N. Valente voor T. Castro Vitória FC
73' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Mano Vitória FC
80' Wissel Tondela Wissel R. Castillo voor J. Rubio Tondela
81' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor H. Pereira Vitória FC
86' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
89' Wissel Vitória FC Wissel B. Pires voor Carlinhos Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Tondela
Opstellingen Vitória Setúbal - Tondela
De opstellingen van Vitória Setúbal en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Tondela

Vitória Setúbal en Tondela treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.