Nabeschouwing Vitória Setúbal - Boavista (0-3) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 6 mei 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het maandag 6 mei 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Boavista (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Semedo in de 67e minuut, waardoor Vitória FC met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het Y. Njie die Boavista op een 0-1 voorsprong zette. In de 71e minuut moest Vitória FC verder met een man minder nadat Zequinha een rode kaart had gekregen.

In de 73e minuut moest Vitória FC verder met een man minder, nadat J. Cádiz een tweede gele kaart kreeg. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Perdigão de voorsprong door in de 90e minuut de 0-2 te scoren voor Boavista. De derde treffer van Boavista viel in de 102e minuut en kwam van de schoen van Gustavo.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Boavista dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Setúbal - Boavista 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Cádiz Vitória FC
55' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Fábio Espinho Boavista
63' Wissel Vitória FC Wissel Hildeberto Pereira voor Rúben Micael Vitória FC
67' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Semedo Vitória FC
70' Doelpunt Boavista Doelpunt Y. Njie met assist van Neris Boavista 0-1
71' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Hildeberto Pereira Vitória FC
71' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Zequinha Vitória FC
73' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor J. Cádiz Vitória FC
75' Wissel Vitória FC Wissel M. Agu voor Éber Vitória FC
76' Wissel Boavista Wissel Bueno voor Y. Njie Boavista
83' Wissel Vitória FC Wissel Allef voor Nuno Valente Vitória FC
85' Wissel Boavista Wissel Perdigão voor Mateus Boavista
86' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Jubal Boavista
90' Doelpunt Boavista Doelpunt Perdigão met assist van Rafael Costa Boavista 0-2
101' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
102' Doelpunt Boavista Doelpunt Gustavo met assist van Bueno Boavista 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Boavista
Opstellingen Vitória Setúbal - Boavista
De opstellingen van Vitória Setúbal en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Boavista

Vitória Setúbal en Boavista treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 2 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 7 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 2
Winst Boavista 7
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 14e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 13e plaats.