Nabeschouwing Arouca - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. D. Nunez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Benfica vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Arouca kreeg via J. Basso in de 41e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Benfica via een goal van G. Ramos in de 92e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Arouca - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty Benfica Penalty D. Nunez Benfica 0-1
41' Penalty gemist Arouca Penalty gemist J. Basso Arouca
43' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Grimaldo Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Everton voor R. Yaremchuk Benfica
46' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Adilio Arouca
51' Wissel Arouca Wissel P. Moreira voor L. Silva Arouca
51' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Adilio Arouca
56' Gele kaart Arouca Gele kaart voor P. Moreira Arouca
65' Wissel Arouca Wissel Eugeni voor D. Simao Arouca
69' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor R. Silva Benfica
75' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor P. Bernardo Benfica
75' Wissel Benfica Wissel G. Ramos voor D. Nunez Benfica
87' Wissel Arouca Wissel Pite voor Arsenio Arouca
91' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
92' Doelpunt Benfica Doelpunt G. Ramos met assist van A. Grimaldo Benfica 0-2
93' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Ba Arouca
95' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Benfica
Opstellingen Arouca - Benfica
De opstellingen van Arouca en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Benfica

Arouca en Benfica treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Benfica 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 17e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 3e plaats.