In de Primeira Liga neemt Benfica het maandag 20 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Benfica Gelijk Winst Boavista
1.16x inzet 7x inzet 15x inzet
LIVE Benfica - Boavista 1-0 16'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Benfica - Boavista live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 16e minuut en de actuele stand is 1-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Benfica Doelpunt D. Nunez met assist van D. Goncalves Benfica 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Boavista
Opstellingen Benfica - Boavista
De opstellingen van Benfica en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Boavista

Benfica en Boavista treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 13
Winst Boavista 3
Gelijkspel 4
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Benfica - Boavista Opstelling Benfica Opstelling Boavista Live Benfica - Boavista Live Benfica - Boavista kijken Benfica - Boavista kijken Live Benfica - Boavista stream Benfica - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Boavista Uitslag Benfica - Boavista Statistieken Benfica - Boavista Primeira Liga 2021/2022 Benfica - Boavista wedden Benfica - Boavista gokken Benfica - Boavista Unibet