Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira (3-0) || Primeira Liga

Maandag 16 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het maandag 16 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 3-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Y. Njie, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Boavista vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Garcia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Boavista, waarmee J. De Santis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Boavista dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Paços de Ferreira
Goals
3
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
72
117
Gevaarlijke aanvallen
20
42
Passes
258
531
Overtredingen
16
15
Corners
2
8
Wissels
5
5
LIVE Boavista - Paços de Ferreira 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Flavio Paços de Ferreira
19' Doelpunt Boavista Doelpunt Y. Njie met assist van K. Gorre Boavista 1-0
26' Gele kaart Boavista Gele kaart voor G. Affonso Boavista
53' Gele kaart Boavista Gele kaart voor C. Awaziem Boavista
59' Wissel Boavista Wissel M. Reisinho voor K. Gorre Boavista
59' Wissel Boavista Wissel T. Reymao voor S. Perez Boavista
61' Doelpunt Boavista Doelpunt J. Garcia met assist van G. Affonso Boavista 2-0
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Lucas Silva Paços de Ferreira
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor J. Delgado Paços de Ferreira
63' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor N. Santos Paços de Ferreira
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor Denilson Paços de Ferreira
74' Wissel Boavista Wissel J. De Santis voor Y. Njie Boavista
79' Doelpunt Boavista Doelpunt J. De Santis met assist van Nathan Boavista 3-0
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor F. Fonseca Paços de Ferreira
82' Wissel Boavista Wissel L. Santos voor G. Affonso Boavista
82' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor Y. Hamache Boavista
83' Gele kaart Boavista Gele kaart voor M. Reisinho Boavista
84' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ze Uilton Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Paços de Ferreira
Opstellingen Boavista - Paços de Ferreira
De opstellingen van Boavista en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Paços de Ferreira

Boavista en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 16 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 9
Winst Paços de Ferreira 5
Gelijkspel 4
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 17e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Boavista - Paços de Ferreira Opstelling Boavista Opstelling Paços de Ferreira Live Boavista - Paços de Ferreira Live Boavista - Paços de Ferreira kijken Boavista - Paços de Ferreira kijken Live Boavista - Paços de Ferreira stream Boavista - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira Uitslag Boavista - Paços de Ferreira Statistieken Boavista - Paços de Ferreira Primeira Liga 2021/2022 Boavista - Paços de Ferreira wedden Boavista - Paços de Ferreira gokken Boavista - Paços de Ferreira Unibet