Voorbeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 16 januari 2022 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Famalicão het zondag 16 januari 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Famalicão - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Famalicão - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 16 januari 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Famalicão - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 19 dagen, 12 uur, 49 minuten en 8 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Paços de Ferreira
Opstellingen Famalicão - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira

Famalicão en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 3 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Famalicão. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 2
Winst Paços de Ferreira 3
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
Famalicão - Paços de Ferreira Opstelling Famalicão Opstelling Paços de Ferreira Live Famalicão - Paços de Ferreira Live Famalicão - Paços de Ferreira kijken Famalicão - Paços de Ferreira kijken Live Famalicão - Paços de Ferreira stream Famalicão - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira Uitslag Famalicão - Paços de Ferreira Statistieken Famalicão - Paços de Ferreira Primeira Liga 2021/2022 Famalicão - Paços de Ferreira wedden Famalicão - Paços de Ferreira gokken Famalicão - Paços de Ferreira Unibet