Nabeschouwing Famalicão - Portimonense (0-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het zaterdag 27 november 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Portimonense (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Penetra zette Portimonense op een 0-1 voorsprong in de 23e minuut van de wedstrijd. Portimonense vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlinhos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Portimonense, waarmee A. Boa Morte zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Portimonense dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Famalicão - Portimonense 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Eigen doelpunt Portimonense Eigen doelpunt A. Penetra Portimonense 0-1
39' Doelpunt Portimonense Doelpunt Carlinhos met assist van S. Nakajima Portimonense 0-2
46' Wissel Famalicão Wissel Marcos Paulo voor C. Pickel Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor P. Brazao Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor I. Jaime Famalicão
54' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor I. Angulo Portimonense
59' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
62' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Sa Portimonense
69' Wissel Portimonense Wissel F. Relvas voor I. Angulo Portimonense
70' Doelpunt Portimonense Doelpunt A. Boa Morte met assist van F. Moufi Portimonense 0-3
75' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor I. Rodrigues Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor A. Marin Famalicão
85' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor S. Nakajima Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel G. Imbula voor Fabricio Portimonense
89' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor Carlinhos Portimonense
90' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor A. Boa Morte Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Portimonense
Opstellingen Famalicão - Portimonense
De opstellingen van Famalicão en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Portimonense

Famalicão en Portimonense treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 3 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Famalicão. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 0
Winst Portimonense 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 12e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 6e plaats.