Nabeschouwing Gil Vicente - Famalicão (4-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het zondag 5 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Famalicão (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gil Vicente kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Fujimoto. Gil Vicente vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Navarro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Gil Vicente, waarmee Murilo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gil Vicente in de 76e minuut, nadat F. Navarro de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Gil Vicente.

LIVE Gil Vicente - Famalicão 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt K. Fujimoto met assist van S. Lino Gil Vicente 1-0
18' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor K. Fujimoto Gil Vicente
22' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van E. Hackman Gil Vicente 2-0
23' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor D. Figueiras Famalicão
25' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor H. De La Fuente Famalicão
36' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor E. Hackman Gil Vicente
38' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor C. Pickel Famalicão
38' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor P. Brazao Famalicão
40' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Murilo Gil Vicente 3-0
53' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Tavares Famalicão
66' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor Murilo Gil Vicente
69' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor Pedrinho Gil Vicente
69' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor Rodrigues Pepe Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel Marcos Paulo voor A. Marin Famalicão
73' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
76' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van A. Leautey Gil Vicente 4-0
83' Wissel Gil Vicente Wissel J. Calero voor F. Navarro Gil Vicente
83' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor K. Fujimoto Gil Vicente
83' Wissel Gil Vicente Wissel Jean voor G. Aburjania Gil Vicente
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Famalicão
Opstellingen Gil Vicente - Famalicão
De opstellingen van Gil Vicente en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Famalicão

Gil Vicente en Famalicão treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 22 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 1
Winst Famalicão 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 8e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 14e plaats.