Nabeschouwing Gil Vicente - Santa Clara (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het zondag 6 februari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Santa Clara (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Gil Vicente en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Crysan, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Lino in de 35e minuut zorgde er even later voor dat Gil Vicente weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut kreeg Lincoln van Santa Clara voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Santa Clara de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Na 78 minuten was het Talocha die de bal in eigen doel werkte, waardoor Santa Clara op 1-2 kwam te staan. In de 80e minuut moest Santa Clara verder met een man minder, nadat Crysan een tweede gele kaart kreeg. Na 85 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Ruben de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gil Vicente - Santa Clara 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Talocha Gil Vicente
17' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Leautey Gil Vicente
28' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Crysan met assist van Lincoln Santa Clara 0-1
35' Penalty Gil Vicente Penalty S. Lino Gil Vicente 1-1
37' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lincoln Santa Clara
46' Wissel Gil Vicente Wissel Carvalho voor G. Aburjania Gil Vicente
54' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Crysan Santa Clara
61' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor A. Leautey Gil Vicente
61' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
66' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor Lincoln Santa Clara
73' Wissel Santa Clara Wissel M. Mohebi voor R. Costa Santa Clara
73' Wissel Santa Clara Wissel J. R. Romao voor A. Carvalho Santa Clara
77' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Ze Carlos Gil Vicente
78' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. Costa Santa Clara
78' Eigen doelpunt Santa Clara Eigen doelpunt Talocha Santa Clara 1-2
80' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor Crysan Santa Clara
82' Wissel Gil Vicente Wissel J. Calero voor Talocha Gil Vicente
85' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Ruben met assist van Pedrinho Gil Vicente 2-2
86' Wissel Santa Clara Wissel C. Gonzalez voor R. Ramos Santa Clara
87' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor Ricardinho Santa Clara
96' Wissel Santa Clara Wissel R. Oliveira voor H. Morita Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Santa Clara
Opstellingen Gil Vicente - Santa Clara
De opstellingen van Gil Vicente en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Santa Clara

Gil Vicente en Santa Clara treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Santa Clara favoriet. 2 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 1
Winst Santa Clara 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 5e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 10e plaats.