Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting CP (0-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het zaterdag 18 december 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting CP (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Fujimoto in de 12e minuut, waardoor Gil Vicente met een man minder kwam te staan. In de 21e minuut moest Neto van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting CP verder met een speler minder. Een penalty in de 37e minuut was de ideale kans voor Sporting CP om te scoren. Pedro Goncalves was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-0 bleef.

In de 53e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via N. Santos waardoor Sporting CP op een 0-1 voorsprong kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte G. Inacio de voorsprong door in de 64e minuut de 0-2 te scoren voor Sporting CP. De derde treffer van Sporting CP viel in de 93e minuut en kwam van de schoen van D. Braganca.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Sporting CP dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gil Vicente - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Pedro Goncalves Sporting CP
12' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor K. Fujimoto Gil Vicente
20' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Ugarte Sporting CP
21' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor Neto Sporting CP
31' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor P. Sarabia Sporting CP
37' Penalty gemist Sporting CP Penalty gemist Pedro Goncalves Sporting CP
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Matheus Sporting CP
50' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
53' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Santos Sporting CP 0-1
57' Wissel Sporting CP Wissel J. Palhinha voor M. Ugarte Sporting CP
61' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
64' Doelpunt Sporting CP Doelpunt G. Inacio met assist van Pedro Goncalves Sporting CP 0-2
66' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor G. Esteves Sporting CP
75' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Carvalho Gil Vicente
75' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor E. Hackman Gil Vicente
77' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor G. Esteves Sporting CP
85' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor Pedrinho Gil Vicente
88' Wissel Gil Vicente Wissel J. Calero voor F. Navarro Gil Vicente
93' Doelpunt Sporting CP Doelpunt D. Braganca met assist van Paulinho Sporting CP 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Sporting CP
Opstellingen Gil Vicente - Sporting CP
De opstellingen van Gil Vicente en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Sporting CP

Gil Vicente en Sporting CP treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 11 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Sporting CP 11
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 8e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.