Nabeschouwing Gil Vicente - Vizela (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het zondag 12 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Vizela (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Gil Vicente en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. M. Paulo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vizela vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Gil Vicente kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Navarro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette M. Paulo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vizela de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Gil Vicente nadat F. Navarro in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gil Vicente - Vizela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Vizela Gele kaart voor G. Schettine Vizela
24' Penalty Vizela Penalty M. Paulo Vizela 0-1
28' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
36' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor E. Hackman Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Talocha voor H. Gomes Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Ze Carlos voor Diogo Gil Vicente
54' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ze Carlos Gil Vicente
56' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor G. Schettine Vizela
61' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van Ze Carlos Gil Vicente 1-1
67' Gele kaart Vizela Gele kaart voor N. Moreira Vizela
71' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor B. Aouacheria Gil Vicente
73' Doelpunt Vizela Doelpunt M. Paulo met assist van Kiki Vizela 1-2
76' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor N. Moreira Vizela
80' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor K. Fujimoto Gil Vicente
80' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor Carvalho Gil Vicente
84' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Amorim Silva Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Amorim Silva Vizela
90' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van B. Hanne Gil Vicente 2-2
92' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor Kiko Vizela
92' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor M. Paulo Vizela
94' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Vizela
Opstellingen Gil Vicente - Vizela
De opstellingen van Gil Vicente en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Vizela

Gil Vicente en Vizela treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gil Vicente en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Gil Vicente 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 9e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 12e plaats.