Nabeschouwing Marítimo - Boavista (4-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zaterdag 16 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista.

Via de Marítimo - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Boavista (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 4-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Costa, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Marítimo vervolgens op 3-0. Het was Joel die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Marítimo in de 69e minuut, nadat Joel de 4-0 wist te scoren. In de 72e minuut werd T. Morais van Boavista met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Marítimo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Marítimo.

LIVE Marítimo - Boavista 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Perez Boavista
21' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Joel Marítimo
32' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
32' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
41' Doelpunt Marítimo Doelpunt M. Costa Marítimo 1-0
46' Gele kaart Boavista Gele kaart voor F. Ferreira Boavista
48' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Xadas Marítimo 2-0
55' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor P. Pelagio Marítimo
55' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor I. Vukotic Boavista
55' Wissel Boavista Wissel T. Morais voor L. Santos Boavista
63' Penalty Marítimo Penalty Joel Marítimo 3-0
64' Wissel Marítimo Wissel D. Mendes voor P. Pelagio Marítimo
64' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor Xadas Marítimo
69' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel Marítimo 4-0
71' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Musa Boavista
71' Wissel Boavista Wissel M. Namora voor K. Gorre Boavista
72' Rode kaart Boavista Rode kaart voor T. Morais Boavista
76' Wissel Marítimo Wissel A. Vidigal voor Henrique Marítimo
76' Wissel Marítimo Wissel Miguel Sousa voor E. Costa Marítimo
80' Wissel Boavista Wissel T. Reymao voor S. Perez Boavista
80' Wissel Boavista Wissel J. De Santis voor P. Musa Boavista
81' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. De Santis Boavista
83' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Joel Marítimo
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. Porozo Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Boavista
Opstellingen Marítimo - Boavista
De opstellingen van Marítimo en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Boavista

Marítimo en Boavista treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 10
Winst Boavista 5
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 11e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 10e plaats.