Nabeschouwing Moreirense - Boavista (1-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het zondag 1 mei 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Boavista (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Gorre, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. Moreirense kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rafael Martins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette P. Musa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Boavista de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 90e minuut moest Boavista verder met een man minder, nadat P. Musa een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd S. Perez van Boavista met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Boavista met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 91e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Paulinho van Moreirense was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Boavista dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Boavista 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Boavista Doelpunt K. Gorre met assist van I. Vukotic Boavista 0-1
23' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Musa Boavista
39' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor K. Mirallas Moreirense
41' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Vukotic Boavista
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Malheiro Boavista
66' Wissel Moreirense Wissel R. Conceicao voor M. Silva Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor M. S. Amador P. Moreirense
67' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Andre Luis Moreirense
71' Wissel Boavista Wissel Y. Hamache voor I. Vukotic Boavista
75' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Jefferson Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel R. Ramos voor Paulinho Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel Galego voor Jefferson Moreirense
80' Wissel Boavista Wissel J. Garcia voor K. Gorre Boavista
80' Wissel Boavista Wissel Nathan voor S. Perez Boavista
83' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Mane Moreirense
88' Doelpunt Moreirense Doelpunt Rafael Martins Moreirense 1-1
89' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa met assist van R. Abascal Boavista 1-2
90' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor P. Musa Boavista
91' Rode kaart Boavista Rode kaart voor S. Perez Boavista
91' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor Paulinho Moreirense
97' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Bracali Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Boavista
Opstellingen Moreirense - Boavista
De opstellingen van Moreirense en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Boavista

Moreirense en Boavista treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 6 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Moreirense. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 5
Winst Boavista 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 16e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 13e plaats.