Nabeschouwing Moreirense - Portimonense (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het zondag 12 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Portimonense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door A. Boa Morte, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portimonense dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Portimonense de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Moreirense - Portimonense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Moreirense Wissel W. Silva voor Yan Moreirense
51' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Moreirense
54' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Moufi Portimonense
58' Wissel Portimonense Wissel Lucas voor P. Sa Portimonense
58' Wissel Portimonense Wissel F. Cande voor S. Nakajima Portimonense
64' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor F. Soares Moreirense
64' Wissel Moreirense Wissel Rafael Martins voor Andre Luis Moreirense
66' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Conte Moreirense
72' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor Carlinhos Portimonense
72' Wissel Portimonense Wissel G. Imbula voor Fabricio Portimonense
80' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor I. Angulo Portimonense
87' Doelpunt Portimonense Doelpunt A. Boa Morte Portimonense 0-1
89' Wissel Moreirense Wissel S. Mane voor F. Pacheco Moreirense
89' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor F. Pires Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor G. B. Franco Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Portimonense
Opstellingen Moreirense - Portimonense
De opstellingen van Moreirense en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Portimonense

Moreirense en Portimonense treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 10 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 4
Winst Portimonense 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 17e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 8e plaats.