Nabeschouwing Paços de Ferreira - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 13 mei 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Paços de Ferreira het vrijdag 13 mei 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Benfica kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. P. Araujo. Benfica vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. P. Araujo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Benfica.

LIVE Paços de Ferreira - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Benfica Doelpunt H. P. Araujo met assist van T. Gouveia Benfica 0-1
44' Doelpunt Benfica Doelpunt H. P. Araujo met assist van G. Dias Benfica 0-2
53' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gilberto Benfica
57' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor F. Fonseca Paços de Ferreira
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor A. Butzke Paços de Ferreira
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Lima voor P. Ganchas Paços de Ferreira
68' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor T. Gouveia Benfica
68' Wissel Benfica Wissel D. Moreira voor J. Mario Benfica
68' Wissel Benfica Wissel M. Neto voor Gilberto Benfica
74' Wissel Benfica Wissel R. Yaremchuk voor H. P. Araujo Benfica
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Bastos voor F. Fonseca Paços de Ferreira
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor Lucas Silva Paços de Ferreira
82' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor P. Bernardo Benfica
88' Wissel Paços de Ferreira Wissel E. Mendes voor N. Gaitan Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Benfica
Opstellingen Paços de Ferreira - Benfica
De opstellingen van Paços de Ferreira en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Benfica

Paços de Ferreira en Benfica treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 25 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 2
Winst Benfica 25
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 10e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 3e plaats.