Nabeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão (2-0) || Primeira Liga

Zondag 8 augustus 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 8 augustus 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Lucas Silva, waarmee Paços de Ferreira met 1-0 de leiding nam. Paços de Ferreira vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Santos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 88e minuut was de ideale kans voor Paços de Ferreira om te scoren. Maracas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Famalicão
Goals
2
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
19
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
108
76
Gevaarlijke aanvallen
62
34
Passes
448
334
Overtredingen
34
18
Buitenspel
0
3
Corners
6
3
Wissels
4
4
LIVE Paços de Ferreira - Famalicão 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Lucas Silva met assist van V. Antunes Paços de Ferreira 1-0
50' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt N. Santos met assist van Denilson Paços de Ferreira 2-0
60' Wissel Famalicão Wissel Pablo voor Geovani Famalicão
60' Wissel Famalicão Wissel A. Ricardo voor J. Neto Famalicão
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Lucas Silva Paços de Ferreira
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor J. Delgado Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Santos Paços de Ferreira
77' Wissel Famalicão Wissel C. Verdonk voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel L. Ofori voor D. Tavares Famalicão
78' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Figueiras Famalicão
81' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor Denilson Paços de Ferreira
82' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
85' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor A. Ricardo Famalicão
87' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Verdonk Famalicão
88' Penalty gemist Paços de Ferreira Penalty gemist Maracas Paços de Ferreira
93' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Famalicão
Opstellingen Paços de Ferreira - Famalicão
De opstellingen van Paços de Ferreira en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão

Paços de Ferreira en Famalicão treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paços de Ferreira als Famalicão wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 2
Winst Famalicão 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Paços de Ferreira - Famalicão Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Famalicão Live Paços de Ferreira - Famalicão Live Paços de Ferreira - Famalicão kijken Paços de Ferreira - Famalicão kijken Live Paços de Ferreira - Famalicão stream Paços de Ferreira - Famalicão Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão Uitslag Paços de Ferreira - Famalicão Statistieken Paços de Ferreira - Famalicão Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Famalicão wedden Paços de Ferreira - Famalicão gokken Paços de Ferreira - Famalicão Unibet