Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-1) || Primeira Liga

Vrijdag 10 december 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het vrijdag 10 december 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door A. Leautey, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gil Vicente dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Gil Vicente de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Gil Vicente
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
91
122
Gevaarlijke aanvallen
46
53
Passes
342
519
Overtredingen
17
10
Buitenspel
2
1
Corners
7
5
Wissels
4
5
LIVE Paços de Ferreira - Gil Vicente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Denilson Paços de Ferreira
26' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
40' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ze Carlos Gil Vicente
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Santos voor C. Luiz Paços de Ferreira
66' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor Murilo Gil Vicente
70' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
74' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ibrahim Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor Ze Uilton Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor A. Ibrahim Paços de Ferreira
81' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Lucas Silva Paços de Ferreira
90' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Pedrinho Gil Vicente
90' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Ze Carlos Gil Vicente
90' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor S. Lino Gil Vicente
95' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt A. Leautey met assist van G. Aburjania Gil Vicente 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Gil Vicente
Opstellingen Paços de Ferreira - Gil Vicente
De opstellingen van Paços de Ferreira en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente

Paços de Ferreira en Gil Vicente treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 14 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 6 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 5
Winst Gil Vicente 6
Gelijkspel 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 13e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Paços de Ferreira - Gil Vicente Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Live Paços de Ferreira - Gil Vicente stream Paços de Ferreira - Gil Vicente Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente Uitslag Paços de Ferreira - Gil Vicente Statistieken Paços de Ferreira - Gil Vicente Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Gil Vicente wedden Paços de Ferreira - Gil Vicente gokken Paços de Ferreira - Gil Vicente Unibet