Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-0) || Primeira Liga

Zondag 12 december 2021 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 12 december 2021 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Paços de Ferreira - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Gil Vicente 0-0

Vanaf zondag 12 december 2021 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Gil Vicente volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 20 dagen, 15 uur, 8 minuten en 47 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Gil Vicente
Opstellingen Paços de Ferreira - Gil Vicente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente

Paços de Ferreira en Gil Vicente treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 14 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 6 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 5
Winst Gil Vicente 6
Gelijkspel 3
Totaal 14
Tags
Paços de Ferreira - Gil Vicente Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Live Paços de Ferreira - Gil Vicente stream Paços de Ferreira - Gil Vicente Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente Uitslag Paços de Ferreira - Gil Vicente Statistieken Paços de Ferreira - Gil Vicente Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Gil Vicente wedden Paços de Ferreira - Gil Vicente gokken Paços de Ferreira - Gil Vicente Unibet