In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het woensdag 29 december 2021 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Paços de Ferreira - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Santa Clara 0-0

Vanaf woensdag 29 december 2021 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Santa Clara volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 8 dagen, 2 uur, 47 minuten en 34 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Santa Clara
Opstellingen Paços de Ferreira - Santa Clara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Santa Clara

Paços de Ferreira en Santa Clara treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Santa Clara favoriet. 3 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 1
Winst Santa Clara 3
Gelijkspel 0
Totaal 4
Tags
Paços de Ferreira - Santa Clara Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Santa Clara Live Paços de Ferreira - Santa Clara Live Paços de Ferreira - Santa Clara kijken Paços de Ferreira - Santa Clara kijken Live Paços de Ferreira - Santa Clara stream Paços de Ferreira - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Santa Clara Uitslag Paços de Ferreira - Santa Clara Statistieken Paços de Ferreira - Santa Clara Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Santa Clara wedden Paços de Ferreira - Santa Clara gokken Paços de Ferreira - Santa Clara Unibet