Nabeschouwing Portimonense - Paços de Ferreira (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zondag 29 augustus 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Paços de Ferreira (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Tanque, waarmee Paços de Ferreira met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portimonense dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Paços de Ferreira uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Portimonense - Paços de Ferreira 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
46' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt D. Tanque met assist van N. Santos Paços de Ferreira 0-1
47' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Cande Portimonense
48' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor D. Tanque Paços de Ferreira
46' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor L. Possignolo Portimonense
63' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrao Portimonense
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor D. Tanque Paços de Ferreira
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel R. Pires voor N. Santos Paços de Ferreira
66' Wissel Portimonense Wissel G. Imbula voor Lucas Portimonense
66' Wissel Portimonense Wissel I. Angulo voor A. Boa Morte Portimonense
72' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor Lucas Silva Paços de Ferreira
75' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ferreira Paços de Ferreira
81' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Flavio Paços de Ferreira
82' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor F. Cande Portimonense
85' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor H. Ferreira Paços de Ferreira
85' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor C. Luiz Paços de Ferreira
89' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Denilson Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Paços de Ferreira
Opstellingen Portimonense - Paços de Ferreira
De opstellingen van Portimonense en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Paços de Ferreira

Portimonense en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 2 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portimonense. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 1
Winst Paços de Ferreira 2
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 7e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 13e plaats.