Nabeschouwing Santa Clara - Gil Vicente (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zondag 29 augustus 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Gil Vicente (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 1-0 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Costa, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. In de 70e minuut moest Ruben van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Gil Vicente verder met een speler minder. In de 70e minuut moest Santa Clara verder met een man minder nadat Allano een rode kaart had gekregen. Het lukte Gil Vicente in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Santa Clara.

LIVE Santa Clara - Gil Vicente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Santa Clara Doelpunt R. Costa met assist van Allano Santa Clara 1-0
29' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. Ramos Santa Clara
53' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Aouacheria Gil Vicente
58' Wissel Gil Vicente Wissel Murilo voor B. Aouacheria Gil Vicente
58' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
66' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor Mansur Santa Clara
66' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor Crysan Santa Clara
69' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor J. Patric Santa Clara
70' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor Ruben Gil Vicente
70' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor Allano Santa Clara
73' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedrinho Gil Vicente
74' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Talocha Gil Vicente
75' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor R. Costa Santa Clara
82' Wissel Gil Vicente Wissel Ze Carlos voor Talocha Gil Vicente
82' Wissel Gil Vicente Wissel Ribeiro voor F. Navarro Gil Vicente
85' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Ricardinho Santa Clara
87' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Carvalho Gil Vicente
89' Wissel Santa Clara Wissel R. F. da Cunha Correia voor Lincoln Santa Clara
89' Wissel Santa Clara Wissel J. Afonso voor A. Carvalho Santa Clara
93' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
96' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Gil Vicente
Opstellingen Santa Clara - Gil Vicente
De opstellingen van Santa Clara en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Gil Vicente

Santa Clara en Gil Vicente treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Santa Clara als Gil Vicente wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Gil Vicente 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 18e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 8e plaats.