Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zondag 15 augustus 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Santa Clara en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door C. Carvalho, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. In de 76e minuut moest R. Conceicao van het veld vertrekken nadat scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Moreirense verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat Yan van Moreirense een penalty wist te benutten in de 90e minuut.

C. Carvalho zette Santa Clara even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Andre Luis van Moreirense de 2-2 maakte in de 100e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Santa Clara - Moreirense 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Pacheco Moreirense
49' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Costinha Santa Clara
49' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor Costinha Santa Clara
54' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Villanueva Santa Clara
58' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Jorge Moreirense
58' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Henrique Santa Clara
58' Doelpunt Santa Clara Doelpunt C. Carvalho Santa Clara 1-0
62' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
66' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor P. Henrique Santa Clara
73' Wissel Moreirense Wissel R. Conceicao voor R. Ramos Moreirense
73' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor F. Pacheco Moreirense
73' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor Frimpong Moreirense
76' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor R. Conceicao Moreirense
77' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
80' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lincoln Santa Clara
84' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor F. Pires Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor Rafael Martins Moreirense
85' Wissel Santa Clara Wissel Allano voor R. Costa Santa Clara
90' Penalty Moreirense Penalty Yan Moreirense 1-1
90' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Allano Santa Clara
94' Penalty Santa Clara Penalty C. Carvalho Santa Clara 2-1
100' Doelpunt Moreirense Doelpunt Andre Luis met assist van I. Camara Moreirense 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Moreirense
Opstellingen Santa Clara - Moreirense
De opstellingen van Santa Clara en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Moreirense

Santa Clara en Moreirense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Santa Clara als Moreirense wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 2
Winst Moreirense 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 17e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 12e plaats.