Nabeschouwing Santa Clara - Tondela (2-2) || Primeira Liga

Zondag 16 januari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Santa Clara het zondag 16 januari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Tondela (2-2)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Santa Clara en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Costa, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Santa Clara vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Tondela de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Boselli.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Tondela nadat J. Boselli in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Tondela
Goals
2
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
13
Schoten op doel
10
8
Aanvallen
101
83
Gevaarlijke aanvallen
56
40
Passes
371
430
Overtredingen
12
17
Buitenspel
1
1
Corners
11
5
Wissels
3
4
LIVE Santa Clara - Tondela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor H. Morita Santa Clara
23' Doelpunt Santa Clara Doelpunt R. Costa met assist van Crysan Santa Clara 1-0
40' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Ricardinho met assist van Lincoln Santa Clara 2-0
45' Gele kaart Tondela Gele kaart voor S. Agra Tondela
59' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor M. Sagnan Tondela
59' Wissel Tondela Wissel J. Boselli voor T. Almeida Tondela
73' Wissel Tondela Wissel E. Quaresma voor S. Agra Tondela
73' Wissel Tondela Wissel D. Dos Anjos voor R. Alves Tondela
75' Wissel Santa Clara Wissel L. Phellype voor Crysan Santa Clara
76' Wissel Santa Clara Wissel J. R. Romao voor P. Sagna Santa Clara
78' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Boselli met assist van Bebeto Tondela 2-1
86' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor R. Costa Santa Clara
88' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Boselli met assist van N. Borges Tondela 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Tondela
Opstellingen Santa Clara - Tondela
De opstellingen van Santa Clara en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Tondela

Santa Clara en Tondela treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Tondela favoriet. 3 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Santa Clara. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 2
Winst Tondela 3
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 15e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Santa Clara - Tondela Opstelling Santa Clara Opstelling Tondela Live Santa Clara - Tondela Live Santa Clara - Tondela kijken Santa Clara - Tondela kijken Live Santa Clara - Tondela stream Santa Clara - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Tondela Uitslag Santa Clara - Tondela Statistieken Santa Clara - Tondela Primeira Liga 2021/2022 Santa Clara - Tondela wedden Santa Clara - Tondela gokken Santa Clara - Tondela Unibet