Voorbeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 13 februari 2022 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het zondag 13 februari 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Sporting Braga - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Sporting Braga - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 13 februari 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sporting Braga - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 9 dagen, 19 uur, 54 minuten en 32 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Paços de Ferreira
Opstellingen Sporting Braga - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira

Sporting Braga en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 12
Winst Paços de Ferreira 10
Gelijkspel 7
Totaal 29
Tags
Sporting Braga - Paços de Ferreira Opstelling Sporting Braga Opstelling Paços de Ferreira Live Sporting Braga - Paços de Ferreira Live Sporting Braga - Paços de Ferreira kijken Sporting Braga - Paços de Ferreira kijken Live Sporting Braga - Paços de Ferreira stream Sporting Braga - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira Uitslag Sporting Braga - Paços de Ferreira Statistieken Sporting Braga - Paços de Ferreira Primeira Liga 2021/2022 Sporting Braga - Paços de Ferreira wedden Sporting Braga - Paços de Ferreira gokken Sporting Braga - Paços de Ferreira Unibet