Nabeschouwing Sporting Braga - Santa Clara (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 28 februari 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting Braga het maandag 28 februari 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Santa Clara (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Sporting Braga en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Mansur van Santa Clara. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 78e minuut het veld moest verlaten. In de 89e minuut kreeg H. Morita van Santa Clara voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Santa Clara de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Het was Sporting Braga dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Sporting Braga - Santa Clara 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Castro Sporting Braga
34' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor H. Morita Santa Clara
37' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fabiano Sporting Braga
41' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mansur Santa Clara
46' Wissel Sporting Braga Wissel Vítor Oliveira voor Abel Ruiz Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Vítor Tormena voor Fabiano Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Leonardo Buta voor Diogo Leite Sporting Braga
53' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Anderson Carvalho Santa Clara
54' Wissel Sporting Braga Wissel Francisco Moura voor Rodrigo Gomes Sporting Braga
72' Wissel Santa Clara Wissel Allano voor Cryzan Santa Clara
72' Wissel Santa Clara Wissel Rui Costa voor M. Mohebi Santa Clara
72' Wissel Santa Clara Wissel Nené voor Anderson Carvalho Santa Clara
75' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vítor Tormena Sporting Braga
78' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor Mansur Santa Clara
82' Wissel Santa Clara Wissel Paulo Henrique voor Ricardinho Santa Clara
85' Wissel Sporting Braga Wissel Miguel Falé voor Castro Sporting Braga
89' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor H. Morita Santa Clara
92' Wissel Santa Clara Wissel João Afonso voor Lincoln Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Santa Clara
Opstellingen Sporting Braga - Santa Clara
De opstellingen van Sporting Braga en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Santa Clara

Sporting Braga en Santa Clara treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 3
Winst Santa Clara 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 13e plaats.