In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het maandag 20 september 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sporting Braga Gelijk Winst Tondela
1.29x inzet 5.5x inzet 9x inzet
LIVE Sporting Braga - Tondela 0-0

Vanaf maandag 20 september 2021 om 22:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sporting Braga - Tondela volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 uur, 7 minuten en 30 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Tondela
Opstellingen Sporting Braga - Tondela

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting Braga - Tondela

Sporting Braga en Tondela treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 10
Winst Tondela 2
Gelijkspel 0
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 7e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Sporting Braga - Tondela Opstelling Sporting Braga Opstelling Tondela Live Sporting Braga - Tondela Live Sporting Braga - Tondela kijken Sporting Braga - Tondela kijken Live Sporting Braga - Tondela stream Sporting Braga - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Tondela Uitslag Sporting Braga - Tondela Statistieken Sporting Braga - Tondela Primeira Liga 2021/2022 Sporting Braga - Tondela wedden Sporting Braga - Tondela gokken Sporting Braga - Tondela Unibet