In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 13 september 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Estoril (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Chiquinho, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. Estoril vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ruiz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Tondela de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Boselli. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tondela kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira, waardoor Estoril dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Estoril
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
7
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
121
77
Gevaarlijke aanvallen
46
42
Passes
369
264
Overtredingen
18
24
Buitenspel
1
0
Corners
6
5
Wissels
5
5
LIVE Tondela - Estoril 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Estoril Gele kaart voor C. Soria Estoril
13' Wissel Tondela Wissel J. Hernando voor J. Goncalves Tondela
20' Doelpunt Estoril Doelpunt Chiquinho met assist van B. Lourenco Estoril 0-1
22' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Boselli Tondela
36' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
44' Doelpunt Estoril Doelpunt L. Ruiz met assist van Chiquinho Estoril 0-2
46' Wissel Tondela Wissel N. Borges voor M. N. Khacef Tondela
50' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Boselli met assist van N. Borges Tondela 1-2
66' Wissel Estoril Wissel L. Rosier voor B. Lourenco Estoril
66' Wissel Estoril Wissel A. Xavier voor L. Ruiz Estoril
66' Wissel Estoril Wissel David Bruno voor C. Soria Estoril
66' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor F. Geraldes Estoril
74' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Chiquinho Estoril
75' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Dadashov Tondela
77' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor S. Agra Tondela
77' Wissel Tondela Wissel T. Dantas voor I. Undabarrena Tondela
78' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Gamboa Estoril
78' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
81' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
83' Wissel Estoril Wissel R. Fonte voor A. Franco Estoril
85' Wissel Tondela Wissel R. Barbosa voor J. Boselli Tondela
91' Gele kaart Estoril Gele kaart voor David Bruno Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Estoril
Opstellingen Tondela - Estoril
De opstellingen van Tondela en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Estoril

Tondela en Estoril treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 6 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Estoril 6
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 16e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Tondela - Estoril Opstelling Tondela Opstelling Estoril Live Tondela - Estoril Live Tondela - Estoril kijken Tondela - Estoril kijken Live Tondela - Estoril stream Tondela - Estoril Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Estoril Uitslag Tondela - Estoril Statistieken Tondela - Estoril Primeira Liga 2021/2022 Tondela - Estoril wedden Tondela - Estoril gokken Tondela - Estoril Unibet