Nabeschouwing Tondela - Famalicão (3-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het zaterdag 25 september 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Famalicão (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Murillo, waarmee Tondela met 1-0 de leiding nam. Famalicão kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Jaime, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut moest Famalicão verder met een man minder nadat A. Penetra een rode kaart had gekregen.

In de 50e minuut was het Famalicão dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Marin. Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Boselli de 2-2 maakte namens Tondela. Tondela kwam op voorsprong nadat R. Dadashov de 3-2 wist te maken na 84 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter João António Ferreira Gonçalves en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Tondela.

LIVE Tondela - Famalicão 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Tondela Gele kaart voor P. A. Borges da Costa Tondela
33' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Murillo met assist van N. Borges Tondela 1-0
40' Doelpunt Famalicão Doelpunt I. Jaime met assist van I. Rodrigues Famalicão 1-1
49' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor A. Penetra Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel D. Batubinsika voor Marcos Paulo Famalicão
50' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Marin Famalicão 1-2
51' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
59' Wissel Tondela Wissel R. Barbosa voor P. A. Borges da Costa Tondela
59' Wissel Tondela Wissel J. Boselli voor T. Almeida Tondela
62' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. Sagnan Tondela
63' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rodrigues Pepe Famalicão
63' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
70' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Dalberson Famalicão
71' Wissel Tondela Wissel D. Dos Anjos voor S. Agra Tondela
71' Wissel Tondela Wissel E. Quaresma voor J. Hernando Tondela
76' Wissel Famalicão Wissel P. Marques voor S. B. Banza Famalicão
78' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Boselli Tondela 2-2
82' Wissel Tondela Wissel Bebeto voor J. Murillo Tondela
84' Doelpunt Tondela Doelpunt R. Dadashov met assist van N. Borges Tondela 3-2
86' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Dadashov Tondela
86' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Alex Famalicão
89' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor Rodrigues Pepe Famalicão
89' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor I. Rodrigues Famalicão
90' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Tavares Famalicão
93' Gele kaart Tondela Gele kaart voor P. Trigueira Tondela
96' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bebeto Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Famalicão
Opstellingen Tondela - Famalicão
De opstellingen van Tondela en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Famalicão

Tondela en Famalicão treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 26 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Tondela favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Tondela 2
Winst Famalicão 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 17e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 16e plaats.