Nabeschouwing Tondela - Moreirense (2-1) || Primeira Liga

Maandag 3 januari 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 3 januari 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Moreirense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Rafael Martins, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Dos Anjos in de 63e minuut zorgde er even later voor dat Tondela weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 103e minuut zette J. Hernando zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tondela de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva, waardoor Tondela dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Moreirense
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
107
115
Gevaarlijke aanvallen
32
46
Passes
406
410
Overtredingen
12
21
Buitenspel
3
4
Corners
1
3
Wissels
1
4
LIVE Tondela - Moreirense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Moreirense Doelpunt Rafael Martins met assist van Yan Moreirense 0-1
41' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Conte Moreirense
63' Penalty Tondela Penalty D. Dos Anjos Tondela 1-1
78' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor F. Pacheco Moreirense
80' Gele kaart Tondela Gele kaart voor S. Agra Tondela
81' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor Rafael Martins Moreirense
84' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor M. N. Khacef Tondela
89' Wissel Moreirense Wissel F. Pires voor Yan Moreirense
89' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor W. Silva Moreirense
92' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pedro Augusto Tondela
100' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor I. Camara Moreirense
103' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Hernando met assist van R. Dadashov Tondela 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Moreirense
Opstellingen Tondela - Moreirense
De opstellingen van Tondela en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Moreirense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Moreirense

Tondela en Moreirense treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Tondela favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 5
Winst Moreirense 3
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 16e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Moreirense Opstelling Tondela Opstelling Moreirense Live Tondela - Moreirense Live Tondela - Moreirense kijken Tondela - Moreirense kijken Live Tondela - Moreirense stream Tondela - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Moreirense Uitslag Tondela - Moreirense Statistieken Tondela - Moreirense Primeira Liga 2021/2022 Tondela - Moreirense wedden Tondela - Moreirense gokken Tondela - Moreirense Unibet