In de Primeira Liga neemt Tondela het zondag 22 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Portimonense (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-3 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Beto, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Portimonense via A. Boa Morte op 0-2 kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Portimonense, waarmee F. Cande zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Portimonense dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Portimonense
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
123
70
Gevaarlijke aanvallen
45
29
Passes
454
291
Overtredingen
13
18
Buitenspel
0
2
Corners
6
5
Wissels
5
7
LIVE Tondela - Portimonense 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
11' Gele kaart Tondela Gele kaart voor D. Dos Anjos Tondela
17' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Pedro Tondela
35' Doelpunt Portimonense Doelpunt Beto met assist van Willyan Portimonense 0-1
46' Penalty Portimonense Penalty A. Boa Morte Portimonense 0-2
48' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
59' Wissel Portimonense Wissel P. Sa voor Carlinhos Portimonense
60' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Portimonense
63' Wissel Tondela Wissel R. Alves voor E. Quaresma Tondela
63' Wissel Tondela Wissel I. Undabarrena voor T. Dantas Tondela
74' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor J. Murillo Tondela
74' Wissel Tondela Wissel N. Borges voor M. N. Khacef Tondela
77' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Anderson Portimonense
77' Wissel Portimonense Wissel d. B. Relvas Vito Oliveira F. voor Lucas Portimonense
78' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Alves Tondela
79' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor R. Barbosa Tondela
80' Doelpunt Portimonense Doelpunt F. Cande Portimonense 0-3
87' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Samuel Portimonense
88' Wissel Portimonense Wissel I. Angulo voor F. Cande Portimonense
88' Wissel Portimonense Wissel A. Renato Junior voor Beto Portimonense
90' Gele kaart Tondela Gele kaart voor T. Arcanjo Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Portimonense
Opstellingen Tondela - Portimonense
De opstellingen van Tondela en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Portimonense

Tondela en Portimonense treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Tondela. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 3
Winst Portimonense 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 7e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tondela - Portimonense Opstelling Tondela Opstelling Portimonense Live Tondela - Portimonense Live Tondela - Portimonense kijken Tondela - Portimonense kijken Live Tondela - Portimonense stream Tondela - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Portimonense Uitslag Tondela - Portimonense Statistieken Tondela - Portimonense Primeira Liga 2021/2022 Tondela - Portimonense wedden Tondela - Portimonense gokken Tondela - Portimonense Unibet