In de Primeira Liga neemt Tondela het zondag 8 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Santa Clara (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Dos Anjos, waarmee Tondela met 1-0 de leiding nam. Tondela vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Dos Anjos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Tondela vervolgens op 3-0. Het was J. Pedro die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves, waardoor Tondela dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Santa Clara
Goals
3
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
25
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
83
128
Gevaarlijke aanvallen
23
56
Passes
328
469
Overtredingen
19
10
Buitenspel
1
2
Corners
3
5
Wissels
5
5
LIVE Tondela - Santa Clara 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Tondela Doelpunt D. Dos Anjos met assist van R. Barbosa Tondela 1-0
34' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mansur Santa Clara
54' Doelpunt Tondela Doelpunt D. Dos Anjos met assist van J. Murillo Tondela 2-0
57' Wissel Santa Clara Wissel M. Bouldini voor R. Costa Santa Clara
57' Wissel Santa Clara Wissel Costinha voor J. Patric Santa Clara
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Villanueva Santa Clara
68' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
68' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor Mansur Santa Clara
77' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Pedro Tondela
80' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor C. Carvalho Santa Clara
83' Wissel Santa Clara Wissel K. Boateng voor J. Afonso Santa Clara
83' Wissel Tondela Wissel R. Alves voor E. Quaresma Tondela
83' Wissel Tondela Wissel I. Undabarrena voor R. Barbosa Tondela
84' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 3-0
87' Wissel Tondela Wissel P. A. Borges da Costa voor T. Dantas Tondela
87' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor D. Dos Anjos Tondela
90' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor S. Agra Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Santa Clara
Opstellingen Tondela - Santa Clara
De opstellingen van Tondela en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Santa Clara

Tondela en Santa Clara treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Tondela als Santa Clara wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 2
Winst Santa Clara 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tondela - Santa Clara Opstelling Tondela Opstelling Santa Clara Live Tondela - Santa Clara Live Tondela - Santa Clara kijken Tondela - Santa Clara kijken Live Tondela - Santa Clara stream Tondela - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Santa Clara Uitslag Tondela - Santa Clara Statistieken Tondela - Santa Clara Primeira Liga 2021/2022 Tondela - Santa Clara wedden Tondela - Santa Clara gokken Tondela - Santa Clara Unibet