Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (5-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vitória Guimarães het zondag 15 mei 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 5-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door O. Estupinan, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lameiras op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee N. Janvier zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Vitória SC geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Quaresma. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Vitória SC. Deze werd gescoord door B. Duarte in de 90e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter André Filipe Domingues Narciso bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Gil Vicente 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Vitória SC Doelpunt O. Estupinan met assist van Miguel Maga Vitória SC 1-0
47' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Silva Vitória SC
51' Doelpunt Vitória SC Doelpunt R. Lameiras met assist van G. Catamo Vitória SC 2-0
60' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor B. Hanne Gil Vicente
71' Wissel Vitória SC Wissel R. Quaresma voor R. Lameiras Vitória SC
71' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor T. Silva Vitória SC
75' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
75' Wissel Gil Vicente Wissel J. Calero voor G. Aburjania Gil Vicente
77' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor O. Estupinan Vitória SC
77' Wissel Vitória SC Wissel Silvio voor Miguel Maga Vitória SC
83' Doelpunt Vitória SC Doelpunt N. Janvier met assist van B. Duarte Vitória SC 3-0
84' Doelpunt Vitória SC Doelpunt R. Quaresma met assist van G. Catamo Vitória SC 4-0
87' Wissel Gil Vicente Wissel J. Caiado voor F. Navarro Gil Vicente
87' Wissel Gil Vicente Wissel J. Afonso voor Pedrinho Gil Vicente
87' Wissel Vitória SC Wissel A. Semedo voor I. Bamba Vitória SC
90' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Duarte Vitória SC 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Gil Vicente
Opstellingen Vitória Guimarães - Gil Vicente
De opstellingen van Vitória Guimarães en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente

Vitória Guimarães en Gil Vicente treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 10 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 5 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 4
Winst Gil Vicente 5
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.