Nabeschouwing Vitória Guimarães - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 21:30 uur



In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 19 maart 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door O. Estupinan, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. In de 28e minuut moest Pepa van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vitória SC verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Sporting CP vervolgens op 1-1. Het was P. Sarabia die vanaf 11 meter wist te scoren in de 46e minuut.

In de 70e minuut was het Sporting CP dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Paulinho. Na 98 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat M. Edwards de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Sporting CP
Goals
1
3
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
93
101
Gevaarlijke aanvallen
61
41
Passes
334
511
Overtredingen
15
6
Buitenspel
3
1
Corners
2
3
Wissels
4
5
LIVE Vitória Guimarães - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Vitória SC Doelpunt O. Estupinan Vitória SC 1-0
26' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor J. Fernandes Vitória SC
27' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Mumin Vitória SC
28' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor Pepa Vitória SC
39' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Silva Vitória SC
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Varela Vitória SC
46' Penalty Sporting CP Penalty P. Sarabia Sporting CP 1-1
51' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Santos Sporting CP
54' Wissel Sporting CP Wissel Pedro Goncalves voor I. Slimani Sporting CP
54' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Esgaio Sporting CP
67' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor A. Almeida Vitória SC
70' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho met assist van Pedro Goncalves Sporting CP 1-2
80' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor O. Estupinan Vitória SC
80' Wissel Vitória SC Wissel N. Luz voor R. Lameiras Vitória SC
85' Wissel Sporting CP Wissel J. Palhinha voor M. Ugarte Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel Neto voor N. Santos Sporting CP
86' Wissel Sporting CP Wissel M. Edwards voor P. Sarabia Sporting CP
91' Wissel Vitória SC Wissel Gui voor T. Silva Vitória SC
96' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Matheus Sporting CP
98' Doelpunt Sporting CP Doelpunt M. Edwards met assist van Pedro Goncalves Sporting CP 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Sporting CP
Opstellingen Vitória Guimarães - Sporting CP
De opstellingen van Vitória Guimarães en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Sporting CP

Vitória Guimarães en Sporting CP treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 17 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 4
Winst Sporting CP 17
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Sporting CP Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Sporting CP Live Vitória Guimarães - Sporting CP Live Vitória Guimarães - Sporting CP kijken Vitória Guimarães - Sporting CP kijken Live Vitória Guimarães - Sporting CP stream Vitória Guimarães - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Sporting CP Uitslag Vitória Guimarães - Sporting CP Statistieken Vitória Guimarães - Sporting CP Primeira Liga 2021/2022 Vitória Guimarães - Sporting CP wedden Vitória Guimarães - Sporting CP gokken Vitória Guimarães - Sporting CP Unibet