Nabeschouwing Vizela - Belenenses (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 2 januari 2022 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 2 januari 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses.

Via de Vizela - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Belenenses (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Bondoso, waarmee Vizela met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Vizela via Cassiano op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Vizela.

LIVE Vizela - Belenenses 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Cassiano Vizela
12' Doelpunt Vizela Doelpunt K. Bondoso met assist van K. Zohi Vizela 1-0
32' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor L. F. da Silva Nunes Belenenses
34' Penalty Vizela Penalty Cassiano Vizela 2-0
38' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Lukovic Belenenses
43' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel Safira voor T. Phete Belenenses
61' Gele kaart Vizela Gele kaart voor A. Mendez Vizela
62' Wissel Vizela Wissel G. Schettine voor Cassiano Vizela
62' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor K. Zohi Vizela
64' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor Carraca Belenenses
74' Gele kaart Vizela Gele kaart voor B. R. Wilson Valdez Vizela
76' Wissel Belenenses Wissel T. Castro voor N. Pedro Belenenses
77' Wissel Belenenses Wissel C. Sousa voor A. Lukovic Belenenses
79' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor A. Mendez Vizela
91' Wissel Vizela Wissel R. Ofori voor I. Juliao Vizela
91' Wissel Vizela Wissel Alvarado voor Kiki Vizela
93' Wissel Belenenses Wissel A. Ndour voor A. Sousa Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Belenenses
Opstellingen Vizela - Belenenses
De opstellingen van Vizela en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Belenenses

Vizela en Belenenses treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Belenenses 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.