Nabeschouwing Arouca - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 14 mei 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Arouca en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Arouca en Belenenses gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Arouca, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arouca - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Arouca Gele kaart voor T. Esgaio Arouca
54' Gele kaart Arouca Gele kaart voor D. Simao Arouca
59' Wissel Belenenses Wissel R. Camacho voor N. Pedro Belenenses
59' Wissel Arouca Wissel Arsenio voor L. Silva Arouca
59' Wissel Arouca Wissel M. Soares voor A. Alves Santos Arouca
71' Wissel Arouca Wissel Bruno Marques voor O. Dabbagh Arouca
76' Wissel Belenenses Wissel Lica voor Y. Baraye Belenenses
76' Wissel Belenenses Wissel L. Mota voor Chico Teixeira Belenenses
82' Wissel Arouca Wissel Quaresma voor T. Araujo Arouca
84' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Akas Belenenses
93' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Camara Belenenses
93' Wissel Belenenses Wissel N. Varela voor C. Akas Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Belenenses
Opstellingen Arouca - Belenenses
De opstellingen van Arouca en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Belenenses

Arouca en Belenenses treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 4 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Arouca. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 2
Winst Belenenses 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.