Nabeschouwing Arouca - Boavista (2-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 27 november 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Boavista (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door O. Dabbagh, waarmee Arouca met 1-0 de leiding nam. Boavista kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Musa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Alves Santos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arouca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Arouca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Boavista 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Arouca Doelpunt O. Dabbagh met assist van Arsenio Arouca 1-0
28' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Njie Boavista
36' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Vukotic Boavista
49' Gele kaart Arouca Gele kaart voor O. Dabbagh Arouca
54' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa met assist van Y. Hamache Boavista 1-1
67' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Bukia Arouca
68' Wissel Arouca Wissel Pite voor L. Silva Arouca
69' Gele kaart Arouca Gele kaart voor G. Campi Arouca
71' Gele kaart Boavista Gele kaart voor G. Makouta Boavista
76' Wissel Boavista Wissel T. Morais voor K. Gorre Boavista
78' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Arsenio Arouca
79' Wissel Boavista Wissel T. Reymao voor I. Vukotic Boavista
87' Wissel Arouca Wissel Eugeni voor P. Moreira Arouca
87' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor A. Bukia Arouca
89' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor Y. Hamache Boavista
89' Wissel Boavista Wissel L. Santos voor G. Affonso Boavista
89' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Malheiro Boavista
91' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Alves Santos met assist van O. Dabbagh Arouca 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Boavista
Opstellingen Arouca - Boavista
De opstellingen van Arouca en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Boavista

Arouca en Boavista treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Boavista 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 13e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 11e plaats.