Nabeschouwing Arouca - Estoril (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 13:45 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 7 augustus 2021 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Estoril (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 0-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Estoril kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Franco. Laat in de wedstrijd wist Estoril opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het R. Meshino die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Estoril.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Estoril.

LIVE Arouca - Estoril 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Estoril Doelpunt A. Franco met assist van Joaozinho Estoril 0-1
38' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Gamboa Estoril
46' Wissel Arouca Wissel Pite voor Joel Arouca
46' Wissel Arouca Wissel Quaresma voor Eugeni Arouca
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
61' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor Chiquinho Estoril
68' Wissel Arouca Wissel O. Dasa voor B. Aloe Arouca
72' Wissel Estoril Wissel R. Meshino voor A. Franco Estoril
79' Wissel Arouca Wissel Adilio voor Arsenio Arouca
83' Wissel Estoril Wissel L. Vega voor L. Rosier Estoril
83' Wissel Estoril Wissel L. Ruiz voor A. Clovis Estoril
87' Wissel Arouca Wissel M. Caballero voor A. Bukia Arouca
88' Gele kaart Arouca Gele kaart voor M. Caballero Arouca
89' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
96' Doelpunt Estoril Doelpunt R. Meshino met assist van Joaozinho Estoril 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Estoril
Opstellingen Arouca - Estoril
De opstellingen van Arouca en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Estoril

Arouca en Estoril treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 21 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Arouca. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.