Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (2-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 2 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Simao in de 45e minuut, waardoor Arouca met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het A. Silva die Arouca op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Arouca via een goal van A. Silva in de 59e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 90e minuut moest Gil Vicente verder met een man minder, nadat G. Aburjania een tweede gele kaart kreeg. In de 92e was het Gil Vicente dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Ferrugem.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Arouca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Gil Vicente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Bukia Arouca
34' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
45' Rode kaart Arouca Rode kaart voor D. Simao Arouca
46' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor A. Bukia Arouca
55' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Silva met assist van Arsenio Arouca 1-0
59' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Silva Arouca 2-0
62' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Carvalho Gil Vicente
62' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor Talocha Gil Vicente
66' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Arsenio Arouca
68' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor A. Leautey Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor Pedrinho Gil Vicente
73' Wissel Arouca Wissel A. Ba voor Pite Arouca
73' Wissel Arouca Wissel Bruno Marques voor A. Silva Arouca
74' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor Ze Carlos Gil Vicente
82' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
84' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Aouacheria Gil Vicente
89' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
90' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
92' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Ferrugem met assist van B. Hanne Gil Vicente 2-1
97' Wissel Arouca Wissel M. Soares voor L. Silva Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Gil Vicente
Opstellingen Arouca - Gil Vicente
De opstellingen van Arouca en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Gil Vicente

Arouca en Gil Vicente treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arouca 3
Winst Gil Vicente 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.