Nabeschouwing Arouca - Paços de Ferreira (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 12 maart 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Paços de Ferreira (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door N. Gaitan, waarmee Paços de Ferreira met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Paços de Ferreira.

LIVE Arouca - Paços de Ferreira 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
33' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt N. Gaitan met assist van Ze Uilton Paços de Ferreira 0-1
46' Wissel Arouca Wissel Bruno Marques voor Arsenio Arouca
49' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Bukia Arouca
57' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Gaitan Paços de Ferreira
59' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
60' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor D. Simao Arouca
60' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor A. Bukia Arouca
64' Gele kaart Arouca Gele kaart voor N. Galovic Arouca
67' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor J. Delgado Paços de Ferreira
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel R. Pires voor H. Ferreira Paços de Ferreira
74' Wissel Arouca Wissel Pite voor P. Moreira Arouca
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor N. Santos Paços de Ferreira
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Denilson Paços de Ferreira
78' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ferreira Paços de Ferreira
80' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Butzke Paços de Ferreira
80' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pite Arouca
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
89' Wissel Arouca Wissel Wellington Nem voor Quaresma Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Paços de Ferreira
Opstellingen Arouca - Paços de Ferreira
De opstellingen van Arouca en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Paços de Ferreira

Arouca en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Paços de Ferreira 3
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 12e plaats.