Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (1-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 2 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Matheus, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Arouca kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Dabbagh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette N. Santos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Sporting CP dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Sporting CP 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Matheus Sporting CP 0-1
45' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor P. Sarabia Sporting CP
46' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Arsenio Arouca
46' Wissel Arouca Wissel G. Campi voor A. Ba Arouca
51' Doelpunt Arouca Doelpunt O. Dabbagh Arouca 1-1
54' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Santos met assist van P. Sarabia Sporting CP 1-2
61' Wissel Arouca Wissel Pite voor E. Kouassi Arouca
63' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Paulinho Sporting CP
63' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor P. Porro Sporting CP
63' Gele kaart Arouca Gele kaart voor L. Silva Arouca
64' Wissel Sporting CP Wissel Neto voor P. Porro Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor P. Sarabia Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor Paulinho Sporting CP
77' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor D. Braganca Sporting CP
77' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor Arsenio Arouca
81' Wissel Sporting CP Wissel M. Ugarte voor D. Braganca Sporting CP
81' Wissel Sporting CP Wissel J. Cabral voor Matheus Sporting CP
85' Gele kaart Arouca Gele kaart voor T. Araujo Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Adilio voor A. Bukia Arouca
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor T. Tomas Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Sporting CP
Opstellingen Arouca - Sporting CP
De opstellingen van Arouca en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Sporting CP

Arouca en Sporting CP treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 8 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arouca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 0
Winst Sporting CP 8
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 16e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 3e plaats.