Nabeschouwing Arouca - Tondela (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 29 oktober 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het vrijdag 29 oktober 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Tondela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. J. Basso maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Arouca vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Arouca vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bukia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut kreeg Pite van Arouca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Arouca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Arouca.

LIVE Arouca - Tondela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Dadashov Tondela
26' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. Sagnan Tondela
31' Penalty Arouca Penalty J. Basso Arouca 1-0
35' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
50' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Barbosa Tondela
57' Wissel Tondela Wissel M. N. Khacef voor N. Borges Tondela
58' Wissel Tondela Wissel T. Dantas voor R. Barbosa Tondela
58' Wissel Tondela Wissel J. Boselli voor J. Murillo Tondela
63' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. N. Khacef Tondela
67' Wissel Arouca Wissel Pite voor P. Moreira Arouca
68' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Bukia Arouca 2-0
74' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor P. A. Borges da Costa Tondela
80' Wissel Arouca Wissel Adilio voor A. Bukia Arouca
80' Wissel Tondela Wissel J. Hernando voor M. Sagnan Tondela
82' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pite Arouca
90' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Thales Arouca
92' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor A. Silva Arouca
92' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor Quaresma Arouca
93' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Adilio Arouca
95' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor Pite Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Tondela
Opstellingen Arouca - Tondela
De opstellingen van Arouca en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Tondela

Arouca en Tondela treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 13 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arouca 2
Winst Tondela 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 16e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 11e plaats.