Nabeschouwing Belenenses - Estoril (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Belenenses het zondag 12 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Estoril (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Fonte, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Estoril dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Estoril.

LIVE Belenenses - Estoril 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Estoril Doelpunt R. Fonte met assist van Joaozinho Estoril 0-1
47' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Russo Franco Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Russo Franco Estoril
46' Wissel Belenenses Wissel R. Camacho voor A. Ndour Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel A. Lukovic voor C. Akas Belenenses
63' Wissel Estoril Wissel Chiquinho voor Arthur Estoril
63' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
63' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor A. Franco Estoril
66' Wissel Belenenses Wissel N. Varela voor N. Pedro Belenenses
66' Wissel Belenenses Wissel C. Sousa voor T. Phete Belenenses
72' Wissel Estoril Wissel R. Meshino voor A. Xavier Estoril
75' Wissel Belenenses Wissel J. Xavier voor Diogo Calila Belenenses
77' Wissel Estoril Wissel David Bruno voor C. Soria Estoril
80' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Lukovic Belenenses
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
89' Gele kaart Estoril Gele kaart voor David Bruno Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Estoril
Opstellingen Belenenses - Estoril
De opstellingen van Belenenses en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Estoril

Belenenses en Estoril treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Belenenses 4
Winst Estoril 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 18e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 6e plaats.